Turn key projecten

Triple A Solar werkt samen met energiebedrijven, installatiebedrijven, juristen, fiscalisten en gerenommeerde adviesbureaus op het gebied van contracten en vergunningen. Door deze intensieve samenwerkingsverbanden zijn wij in staat om grootschalige zonne-energie-installaties turn key op te leveren. Op daken, in het vrije veld, te water, op vuilnisbelten, enzovoorts. Wij beslaan het hele traject van locatiekeuze tot aan realisering en energielevering. Daarnaast kennen we ook de wereld van de decision makers; we hebben een uitgebreid netwerk bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Financiering

Uniek aan ons concept is het feit dat een opdrachtgever zelf niets hoeft te investeren. Wij kunnen de financiering volledig regelen. Wij kennen namelijk voldoende partijen die willen beleggen in Solarinstallaties in Nederland. Uw enige financiële bemoeienis is in dat geval dat u maandelijks de afgesproken huur ontvangt.

Wilt u zelf juist wel deels of volledig eigenaar worden van de installatie? Ook dat is mogelijk. We kennen diverse financierings- en participatiemodellen, zo ook een leaseconstructie waarbij u als afnemer de installatie gedurende langere tijd in lease neemt van de financier. De keuze is aan u. Wij rekenen alle opties voor u door. Inclusief het eigen gebruik van stroom en zo nodig aanvullende subsidies.

Voor het financieren van individuele Solaroplossingen op woningen zijn wij niet de aangewezen partij. Maar bij grotere eenheden zien wij weer wel financieringsmogelijkheden. Bijvoorbeeld voor appartementencomplexen of andere constructies met meerdere woningen.

Wat doen we

 • Projectmanagement

  Als gedelegeerd opdrachtgever realiseren wij turn key de installatie. Zoeken naar mogelijkheden, contractvorming, zorgen voor de benodigde vergunningen en subsidies, zorg dragen voor de benodigde partijen. Zorgen voor financiering.

 • Zelfstandig ontwikkelen

  Het in eigen beheer ontwikkelen van Solarinstallaties.

 • Financiering

  Organiseren van financiering voor Solar. In diverse contractvormen

 • Lease

  Het opzetten van leaseconstructies ten behoeve van Solarinstallaties.

 • Locatieonderzoek

  Het zoeken naar geschikte locaties voor Solar en het sluiten van de benodigde contracten.

 • Design & Construct

  Inclusief engineering van Solarinstallaties.

 • Energiecoöperaties

  Het adviseren over en het mee opzetten van energiecoöperaties.